HISTORIEN OM ANDERTECH A/S

ANDERTECH A/S er en erfaren udstyrs- og løsningsudbyder inden for industriel IT.
Grundlagt i 1984 af Plastics Engineer, B.Sc., Erik Sten Andersen.
ANDERTECH A/S henvender sig til den nordiske og europæiske plastindustri, men leverer også løsninger til andre produktions industrier.
Siden 2011 har ANDERTECH A/S gradvist transformeret sig fra salg, udvikling og produktion af maskiner og udstyr til at levere systemer og tjenester inden for Digitalisering og Industri 4.0.
Baseret på vores omfattende knowhow og erfaring inden for proceskontrol og overvågning har vi udviklet to Manufacturing Management-løsninger: A-LINK og Whisper 4.0.

A-LINK er et produktionskontrolsystem til større virksomheder designet med komplekse industrielle processer i tankerne.

Whisper 4.0 er et produktions overvågnings værktøj, der indsamler relevante data fra produktions maskiner, hvilket giver dig et realtidsoversigt over produktions status på enkelt maskiner og på hele produktions systemer.

ANDERTECH A/S er familieejet, og vi er stolte af vores højt kvalificerede og loyale personale, der består af mere end 300 års erfaring inden for plast og automatisering. Vores forretning bygger på førsteklasses produkter, et højt niveau af kundeservice, hurtig levering, kvalificerede medarbejdere, med ekspert tekniske færdigheder og et tæt samarbejde med vores kunder og leverandører. Vi har 17 ansatte fordelt på service, udvikling, produktion, salg og administration.

ANDERTECH A/S er en af ​​de førende distributører af maskiner og udstyr til den nordiske og europæiske plastindustri. Vi leverer maskiner, reservedele og service til vores kunder i plastindustrien. Derudover laver vi planlægning, projektudvikling og installation af komplette produktionslinjer. Vores produkt sortiment inkluderer installationer til håndtering, opbevaring og dosering af materialer, granulatorer, robotter, automatiserings udstyr samt industrielt proces køleudstyr. Vi producerer også controllere og visualiserings software til materiale håndterings udstyr og udvikler speciel software til kundeapplikationer inden for vores branche.

Erik Sten Andersen
CEO Direktør, grundlægger og ejer

Ken Mark
KAM Key Account Manager