ANDERTECH SERVICE

SERVICE

ANDERTECHs serviceteknikere er højt kvalificerede og trænes regelmæssigt af vores leverandører, når nye produkter og teknologier lanceres. Vores store reservedelslager ligger på vores hovedkontor i Humlebæk. Dette sikrer hurtig og effektiv levering til vores kunder. Vores servicepersonale i Jylland har base på vores kontor i Billund.

Vores serviceafdeling og team-tilbyder

+ Ad hoc service
+ Dybdegående tilstandsanalyse
+ Service efter fast tidsplan
+ Kalibrering af maskiner og udstyr
+ Instruktion af driftspersonale
+ Salg af reservedele

KONTAKT VORES SERVICE AFDELING
Tlf: (+45) 4915 0400

Planlagte forebyggende service- og serviceaftaler

Regelmæssig service er et nøglekrav til kontinuerlig drift i hele udstyrets levetid. Derfor tilbyder vi en række serviceaftaler, med faste serviceintervaller. En serviceaftale giver dig den ekstra fordel med en rabat, på vores timepriser. Denne rabat gælder også, hvis der kræves yderligere service, oven på de faste servicedatoer

Undervisning og træning af dit driftspersonale

Vi tilbyder træning i forbindelse med køb af maskiner og udstyr sammen med kundespecifik træning med fokus på udvalgte produktgrupper. Denne træning kan arrangeres dit eget sted eller hos os i Humlebæk.

KORREKT TØRRING ER VIGTIG

DER ER FORDELE VED FOREBYGGENDE VEDLIGEHOLDELSE OG SERVICE FOR MATERIALER

Hvis en tørrerer ikke fungerer korrekt, går den ud over produktionen. Uanset type, mærke eller teknologi skal materiale tørreren give de nødvendige parametre for hvert plastmateriale: for luftstemperatur, returluft temperatur, dugpunkt for luften, mængden af ​​luft (flow) osv. Hvis der er afvigelser og derfor ikke overholdes tørringsgraden foreskrevet af materiale leverandøren, går det ud over emnekvaliteten.
Det er svært at overvåge denne status dagligt, da det kræver måleudstyr og ekspertise.
Denne ekspertise tilbyder Andertech gennem faste, løbende serviceaftaler på gunstige vilkår.

Vi har allerede denne type aftaler med mange af vores kunder.
I vores servicebil medbringer vi alt nødvendigt udstyr, inklusive tørremiddel, hvis det skal udskiftes.
Færdige genstande er vanskelige at kvalitetsprøve for andet end overflade. mangler. Den kritiske parameter er dog ofte emnernes mekaniske styrke.
Styrken kan garanteres med et korrekt tørret råmateriale. Med en korrekt fungerende tørretumbler kan du derfor med god samvittighed love dine kunder en ordentlig kvalitet.